Naturmaterial som bambu är något som kommit att bli allt mer populärt att inreda med. Det tillsammans med andra naturliga material som till exempel rotting och jute. Om du vill satsa på att inreda med bambu, så finns det många snygga möbler i detta material. Varför inte satsa på en Tine K home bambussofa till exempel? Hos Tine K Home finns det dessutom andra bambumöbler att hitta, som du kan ha både ute och inne.

Bambu som material är hållbart och starkt samt att det även har en helt egen struktur samt en härlig karaktär. Materialet är ju dessutom miljövänligt! Bambu finns att hitta som heminredning i en mängd olika saker. Det finns allt från prydnadsföremål, dekorationsstegar, rumsavdelare, bambumöbler och mycket mer.

Satsa på bra bambumöbler

Ett av de vanligaste användningsområdena för bambu, det är att tillverka möbler av dem. Hos Tine K Home finns det många bambumöbler att välja på. Deras bambukollektion är handgjord i familjeägda verkstäder i Saigon-regionen.  Deras kollektion av bambumöbler är brett och består bland annat av dagbäddar, fåtöljer, bambusoffa, bord, bänkar, bambustege, matstolar, pallar och mycket mer. När du köper bambumöbler av Tine K, så får du riktigt bra möbler i bra kvalitet.

Dina bambumöbler från Tine K, de kan du välja att ha ute, så väl som inne, eller varför inte båda delar? Satsa även på andra inredningsdetaljer i samma material för att skapa en enhetlig inredning.

Tine K Home

Tine K Home är ett företag som skapades i Danmark, 1999, det av Tine Kjeldsen och hennes make Jacob Fossum. Sedan dess så har de erbjudit både bambumöbler samt fina inredningsdetaljer. Alla deras produkter som de har, de är en blandning av bohemiskt boende, elegant enkelhet samt åt det naturliga hållet. Resor, natur och kultur är något som genomsyrar de olika kollektionerna. Hos Tine K Home kan du hitta en hel del bra för att inreda ditt hem med.

Bambu i olika former

Bambusoffa och andra bambumöbler av Tine K är perfekta att kombinera med andra föremål i bambu. Det kan du hitta i en mängd olika butiker idag. Bland olika bambuinredningsföremål finns det allt från snygga korgar i bambu, lampor i bambu och även bambuväggar som kan används som avskiljare. Det är inte fel att kombinera bambumöbler med annan inredning i bambu, så väl som att även ta in andra naturföremål och naturligt material.

Sköt om dina bambumöbler på rätt sätt

Om du köper en Tine K Home bambusoffa eller andra bambumöbler, så brukar det ingå ett bra möbelskydd, använd det! Bambun i sig är dessutom behandlad, så att den ska hålla bra. Dock kan det vara bra att alltid torka upp spill, direkt! Om dina bambumöbler står väldigt oskyddat och de utsätts för fukt och regn, så kan det uppstå mögel på ytan. Men det går lätt att få bort. Du bara spolar av dina bambumöbler, sedan tvättar du av dem, samt lägger på en ny ytbehandling på dem. Under vintern är dina utemöbler bra att förvara på en plats som är torr och har ventilation.