När du ger ditt barn en plocklåda pussellåda ger du dem många timmars underhållning och nöje. Men du ger dem också något som hjälper dem att utveckla sina problemlösningsförmågor. En pussellåda är det perfekta sättet att utmana ditt barns hjärnkapacitet och hjälpa dem att lära sig att tänka kreativt. Träklossar är klassiska leksaker som har funnits i generationer. De erbjuder oändliga möjligheter till lek och är nästan oförstörbara. Därför är de den perfekta presenten för alla barn. Med våra träklossar och byggsatser kan ditt barn låta fantasin flöda fritt. Och när de har lekt färdigt kan de använda bitarna för att bygga något nytt igen. Det är en gåva som fortsätter att ge. Om det här låter som något för dig, skynda dig upp till sidan nu och ta en stapelleksak. Du kommer säkerligen inte att ångra dig.

plocklåda – Ge ditt barn god motorik

Har du ett barn som älskar att bygga och skapa? Då är Kapla träklossar det perfekta valet. Dessa enkla, avlånga klossar är perfekta för att utveckla koordination och kreativitet. Dessutom är de ett bra sätt att hålla golvet rent medan ditt barn är upptagen med att bygga! Med Kapla träklossar kommer ditt barn att utveckla sin finmotorik när det arbetar med pusselrutor eller torn. Dessa utmanande projekt är perfekta för barn som gillar utmaningar och älskar att se sina skapelser bli verklighet. Beställ ett set i dag och låt ditt barns fantasi flöda fritt!

Plocklåda – lär dig färger och siffror

Plocklåda är ett bra sätt för ditt barn att lära sig färger och siffror. De här mjuka, läckra plastblocken finns i fina färger som har siffror och former som matchar siffran på en av sidorna. De är både underbara att rulla över för små händer, som lär sig om orsak och verkan, och roliga för det äldre barnet som övar sig i att räkna och förstå mängder. Dessutom gör de mycket mindre oväsen när ditt barn slår omkull de vackra klossarna om och om igen!

Plocklåda – Många kreativa möjligheter

Plus-Plus-pusselboxen är ett bra sätt att uppmuntra ditt barns kreativitet. Med sina många olika möjligheter är pussellådan perfekt för att inspirera ditt barn att bygga och skapa. Plus-Plus pussellådan är tillverkad av robusta, högkvalitativa material som är utformade för att hålla länge.Plus-Plus pusselboxar finns i en mängd olika färger och stilar, så att du kan hitta den perfekta för ditt barn.

Plocklåda – En gammal leksak

Det kommer förmodligen inte som någon överraskning att plocklådor är en av de äldsta leksakerna i världen. Den klassiska designen och den enkla funktionen är omisskännlig, men i gengäld håller den sig kvar generation efter generation! Ditt barn kan säkert tillbringa ofattbart mycket tid med att plocka bären så högt upp som möjligt, men det är ingen hemlighet att det bästa är definitivt när allt måste välta igen.