Något som alla kan drabbas av, mer eller mindre, det är håravfall. Det vanliga är att vi alla tappar runt 50 till 150 hårstrån per dag. Är det så att det är mer hår än så som tappas, då har man drabbats av håravfall. Det finns idag många olika produkter som kan vara värda att testa. Ett bra märke är Nioxin. Du kan med fördel satsa på att köpa Nioxin shampoo, så väl som andra produkter av detta märke.

Håravfall är ofta ärftligt, men kan även orsakas av hormonförändringar, stress, läkemedel, sjukdomar och så vidare. Det kan vara bra att ta reda på varför du tappar hår. Det så att du kan få behandling om det krävs. Sedan även vara uppmärksam på hur mycket och hur länge du tappar hår.

Nioxin shampoo

Bra produkter för dig med håravfall och tunt hår

Nioxin har en hel del bra produkter för dig som lider av tunt hår, eller som har drabbats av håravfall. Med Nioxin kan du få hjälp med att göra ditt hår fylligare och mer silkeslent samt få tillbaka det hårsvall du en gång hade.

Det som Nioxin gör, det är att återställa tjockleken på håret samt att det behandlar din hårbotten. Inom detta märke finns det en mängd bra produkter, så som Nioxin schampo så väl som olika behandlingsprodukter. Det finns även stylingpaket som är anpassade för denna hårtyp.

Den som skapade detta märke, 1987, hon heter Eva Graham och hon kommer från North West Carolina. Orsaken till att hon valde att fokusera på produkter mot håravfall, det berodde på att hon själv tappade en hel del av det då hon fött barn. Sedan hade även hennes far problem med håravfall. Så fokus låg att hjälpa både män och kvinnor med detta problem.

Smart hårvårdssystem

Alla de produkter som finns inom Nioxin, de är alla för den som har håravfallsproblem. Alla produkter går in och behandlar både hårbotten och varje enstaka hårstrå för sig. Det gör att håret blir tjockare, fylligare, mjukare och vackrare. De flesta upplever resultat efter att ha använt sig av Nioxin i fyra veckor.

Inom Nioxin finns det dessutom olika system som alla är helt naturliga och behandlar på olika sätt.

Tappar du alldeles för mycket hår?

Det gäller att vara uppmärksam då du tappar hår, för är det extremt stort håravfall så kan det indikera att du måste få vård. För det mesta är håravfall tillfälligt och ofarligt. Men om du känner dig sjuk samt tappar en massa hår, då bör du kontakta vården. Samma sak om det är så att du tappar hår som ger dig kala fläckar, alltså att det inte växer tillbaka inom sex månader. Du bör även kontakta vården om det är så att hårbotten är öm, röd och kliar.

Du som inte tappar hår på detta sätt, du kan med fördel satsa på att testa Nioxin. Det för att återfå det fylliga och tjocka hårsvall du kanske hade en gång. Produkterna passar dessutom för både män och kvinnor.