TV-serien Paw Patrol är ett barnprogram som har blivit mycket populärt världen över, och tack vare den ständigt växande populariteten finns det nu många olika sorters Paw Patrol leksaker att välja mellan.

Om du har en son eller dotter i hemmet som älskar TV-serien är det väl värt att ta en titt på några av de olika fräcka kläderna, lekuppsättningarna, pusslen, mjukisdjuren och alla de andra sorters Paw Patrol leksakerna som finns att få tag på. Ta en tur över till Billiglek.se för ett brett urval av prisvärda leksaker eller fortsätt att läsa för att ta reda på mer om Paw Patrol!

Vad är egentligen Paw Patrol?

Paw Patrol är ett animerat barnprogram vars huvudkaraktärer består av en grupp valpar vid namn Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall och Zuma. Dessa hjältar tar sig an olika uppdrag och jobbar tillsammans för att skydda sin stad och för att rädda dagen.

Med de många söta karaktärerna, de spännande historierna och de många lärorika handlingarna var det bara en tidsfråga innan Paw Patrol hade vunnit många barns hjärtan världen över. Om din son eller dotter har en förkärlek till Paw Patrol har du tur: för visst finns det många roliga Paw Patrol leksaker att kika på. Gör nästa julafton eller födelsedag till ett fantastiskt event genom att beställa just Paw Patrol leksaker som ditt barn kommer att ha mycket skoj med framöver!

Olika Paw Patrol leksaker

Det finns som sagt en hel uppsjö av olika Paw Patrol leksaker, så nedan ska vi tala mer om ett urval av leksakssorter som du kan hitta på marknaden. Oavsett vilka typer av leksaker din son eller dotter föredrar finns det säkerligen en Paw Patrol variant som han eller hon kommer att älska!

Leksaksuppsättningar

Inom Paw Patrol serien dras det nytta av ett flertal olika fordon såsom brandbilar, polisbilar, motorcyklar och helikoptrar. Du kan därför beställa diverse set som består av både en liten Paw Patrol karaktär och medföljande fordon tillsammans med andra tillbehör. Håll dig till en uppsättning eller beställ flera olika så att ditt barn kan matcha de olika leksaksuppsättningarna!

Mjukisdjur

Det finns ingenting mysigare än att ha ett gosigt mjukisdjur nära tillhands när det är dags att lägga sig. Lyckligtvis nog finns det flera olika Paw Patrol mjukisdjur som föreställer alla de olika karaktärerna i serien. Ge din son eller dotter en liten fyrbent kompis i form av en gullig Paw Patrol valp!

Pussel och pyssel

Paw Patrol pussel finns det många av, och dessa tillåter barnen att få lite av en utmaning samtidigt som de har skoj med sina favoritkaraktärer. Paw Patrol leksaker i form av pussel kommer i varianter som passar de flesta åldersgrupperna. För yngre barn kanske pusslet med 24 bitar är nog medan de lite äldre barnen klarar av 180 bitar.

Det finns med andra ord många valmöjligheter så att du kan lägga vantarna på Paw Patrol leksaker som blir perfekta för just din familj. Kika närmare på de olika roliga leksakerna redan idag!